Menu Close

4 valgiaraštis

 PIRMADIENIS  ANTRADIENIS  TREČIADIENIS  KETVIRTADIENIS  PENKTADIENIS
 PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI: PUSRYČIAI:   PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:
 

Pilno grūdo makaronai su sūriu L. 100 g., D. 150 g.

Natūralus pomidorų padažas L. 10 g., D. 15 g.

Melisų arbata L. 150 g.,

D. 200 g.

11 val. Vaisiai 100 g.

 

Tiršta perlinių kruopų košė L.150 g., D. 200 g.

Pienas 2,5 % L. 150 g., D. 150 g.

 

 

11 val. Vaisiai 100 g.

 

Tiršta ryžių kruopų košė L. 150 g., D. 200 g.

Sviestas 82 % L. 5 g., D. 20 g.

Kakava su pienu L. 150 g., D. 150g.

 

11 val. Vaisiai 100 g.

 

Tiršta miežinių kruopų košė L. 150 g., D. 200 g.

Pienas 2,5 %  L. 150 g., D. 150 g.

 

 

11 val. Vaisiai 100 g.

 

Sausi pusryčiai su pienu L. 150 g., D. 200 g.

Bananai L. 100g., D. 100 g.

 

 

 

11 val.Vaisiai 100 g.

 PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:
 

Perlinių kruopų sriuba su bulvėmis L. 150 g., D.  200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 40 g., D. 40 g.

Maltas (kiaulienos) šnicelis L. 60 g., D. 80 g.

Virtos bulvės L. 40 g., D. 50 g.

Kopūstų salotos su agurkais ir pomidorais L. 50 g., D. 75 g.

Sultys L. 150 g., D. 150 g.

 

Ankštinių daržovių (žirnių) sriuba su bulvėmis L. 150 g., D.  200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D. 20 g.

Žuvies maltinis L. 60 g., D. 80 g.

Virtos bulvės L. 40 g., D. 50 g.

Salotos „Naujiena“(burokėliai, obuoliai) L. 50 g., D. 50 g.

 

Rūgštynių sriuba su bulvėmis L. 150/10 g. , D. 200/10 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D. 20 g.

Mėgėjo maltinis L. 60 /15 g., D. 80/20 g.

Viso pilno grūdo makaronai L. 40 g., D. 50 g.

Pekino kopūstų salotos su agurkais  L. 40 g., D. 50 g.

Vanduo su citrina L. 197/7 g., D. 197/7 g.

 

Žiedinių kopūstų sriuba L. 150 g., D. 200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 40 g., D. 40 g.

Troškinta paukštiena (kalakutiena) L. 50/20 g. D. 60/40 g.

Bulvių košė L.40 g., D. 50 g.

Morkų, obuolių, porų salotos su grietine L. 50 g., D. 60 g.

Šaldytų uogų kompotas L. 200 g., D. 200 g.

 

Ryžių kruopų sriuba su pomidorais

L. 150 g., D. 200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D. 20 g.

Kiaulienos kepinukai L. 60 g., D. 80 g.

Virtos bulvės L. 40 g., D. 50 g.

Pomidorai L. 50 g., D. 100 g.

Vanduo su citrina L. 197/7 g., D. 197/7 g.

 VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ: VAKARIENĖ:   VAKARIENĖ:
 

Bulviniai piršteliai L. 150 g., D. 200 g.

Grietinės padažas L. 20 g., D. 20 g.

Pienas 2,5 %  L. 150 g., D. 150g.

 

Virti varškėčiai (kvetiniai speltų miltai) L. 100 g., D. 120 g.

Grietinė 30 %  L. 15 g., D. 20 g.

Čiobrelių arbata L. 150 g., D.  150 g.

 

Lietiniai (kvietiniai speltų miltai) L. 100 g., d. 120 g.

Saldus grietinės padažas L. 10 g., D. 10 g.

Čiobrelių arbata L. 150 g., D. 150 g.

 

Kroketai  L. 150 g., D. 200 g.

Grietinė 30 %  L. 15 g., D. 20 g.

Erškėtrožių  arbata L. 150 g. D. 150 g.


 

 

Varškės-morkų apkepas L. 150 g., D. 150 g.

Grietinė 30 %  L. 15 g., D. 20 g.

Aviečių arbata L. 150 g., D. 150 g.

Skip to content