Menu Close

1 valgiaraštis

 PIRMADIENIS  ANTRADIENIS  TREČIADIENIS  KETVIRTADIENIS  PENKTADIENIS
 PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:
 

Varškės ir ryžių apkepas L.100g., D.150 g.

Uogienė L.15g., D.20 g.

Vaisinė arbata L.150g., D.150 g.

 

11 val. Vaisiai 100 g.

 

Miežinių dribsnių košė L.150g.,     D. 200 g.

Čiobrelių arbata L. 200g., D. 200 g.

 

 

11val. Vaisiai 100 g.

 

Virti pilno grūdo makaronai L.150g., D. 200 g.

Grietinės – pomidorų padažas L.15g., D. 15 g.

Melisų arbata su citrina L.200g., D. 200 g.

11val. Vaisiai 100g.

 

Tiršta kvietinių kruopų košė su morkomis L. 150g., D. 200 g.

Sviestas 82 % L. 5 g., D. 10 g.

Kakava su pienu L. 200g.

D. 200 g.

11val. Vaisiai 100 g.

 

Tiršta ryžių kruopų košė L.150 g., D. 200 g.

Uogienė L. 15 g., D. 20 g.

Melisos arbata (be cukraus)  L. 200 g., D. 200 g.

 

11 val. Vaisiai 100 g.

 PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:
 

Špinatų sriuba su bulvėmis L.150/10g., D. 200/10 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D 20 g.

Virtinukai su mėsa (kvietiniai speltų miltai) L. 150g., D. 200 g.

Grietinė 30 % L.15g., D. 20g.

Vanduo su citrina L. 195/7g., D. 197/7 g.

 

Burokėlių sriuba su bulvėmis L.150g., D.200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 40 g., D 40 g.

Maltas kalakutienos šnicelis L.60g., D. 80 g.

Bulvių košė L. 40g., D. 50 g.

Salotos „Pavasaris“ (pekino) L. 50g., D. 100 g.

Sultys L. 150g., D. 150 g.

 

Raugintų kopūstų sriuba su bulvėmis L. 150g., D. 200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D 20 g.

Paukštienos kepinukai L. 60g., D. 80 g.

Biri ryžių kruopų košė L. 40g., D. 50 g.

Salotos „Gaidelis“ (morkos, obuoliai) L. 50g., D. 100 g.

Sultys L. 200g., D. 200 g.

 

Ankštinių daržovių (pupelių) sriuba su bulvėmis L. 150g., D.  200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D 20 g.

Kepsnys „Svogūnėlis“ L. 60g., D. 80 g.

Virtos bulvės L. 40g., D. 50 g.

Kopūstų salotos su obuoliais L. 50g., D. 50 g.

Vanduo su citrina L. 195/7g., D. 197/7 g.

 

Pertrinta daržovių sriuba

L. 150 g., D. 200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D 20 g.

Malti voleliai su kiaušiniais

L. 80 g., D. 100 g.

Bulvių košė L. 50 g., D. 50 g.

Troškinti kopūstai (šviežūs)

L. 50 g., D. 50 g.

Vanduo su citrina L. 195/7g., D. 197/7 g.

 VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ:

 

Žiedinių kopūstų- bulvių košė L. 150g., D. 200 g.

Agurkai L. 50 g., D. 50 g.

Grietinės padažas L.20g., D. 20 g.

Kefyras 2,5 % L. 200g., D. 200 g.

 

 

Cepelinai virtų bulvių su varške (varškė 9 %) L. 150g., D. 200 g.

Sviesto – grietinės padažas L. 15 g., D. 20 g.

Juodoji arbata L. 200g., D. 200 g.

 

Košė „Niekutis“ L.150g., D.200 g.

Sviesto- grietinės padažas L. 15g., D. 20 g..

Ramunėlių arbata L. 200g., D. 200 g.

 

Mažylių blynai (bulvės, varškė 9 %) L. 100g., D. 150 g.

Grietinė 30 % L. 15g., D. 20 g.

Aviečių arbata L. 200g., D. 200 g.

 

Bulvių, morkų, žalių žirnelių

troškinys L. 150 g., D. 200 g.

Agurkai L. 50 g., D. 50 g.

Grietinės – pomidorų padažas  L.15 g., D.15 g.

Kefyras 2,5 % L. 200g., D. 200 g.

Skip to content