Menu Close

3 valgiaraštis

 PIRMADIENIS  ANTRADIENIS  TREČIADIENIS  KETVIRTADIENIS  PENKTADIENIS
 PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:
 

Skysta manų kruopų košė L. 150 g., D. 200g.

Uogienė L. 15 g., D. 20g.

Traputis su medumi L. 10/15 g., D. 10/20 g.

Vaisinė arbata su citrina L. 200 g., D. 200g.

11 val. Vaisiai 100 g.

 

Tiršta avižinių dribsnių košė L. 150 g., D. 200 g.

Uogienė L. 20 g., D. 20 g.

Juodoji arbata su citrina L. 150 g., D. 150 g.

 

11 val. Vaisiai 100 g.

 

„Senelių kruopų“ košė L. 150 g., D. 200g.

Grietinės padažas L. 15g., D. 20 g.

Erškėtrožių arbata L. 200 g., D. 200 g.

 

11 val. Vaisiai 100 g.

 

Kvietinių dribsnių košė L.150 g., D. 200g.

Pienas 2,5 % L. 200 g., D. 200 g.

 

11val. Vaisiai 100 g.

 

Tiršta grikių kruopų košė L. 150 g., D. 200g.

Sviestas 82 %  L. 5g., D. 10 g.

Arbata su pienu (be cukraus) L. 150g., D. 150 g.

 

11val. Vaisiai 100 g.

 PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:
 

Šv. kopūstų sriuba su bulvėmis L. 150g., D. 200g.

Viso grūdo ruginė duona L. 40 g., D. 40 g.

Plovas su kalakutiena L. 50/100 g., D. 60/120g.

Pomidorai L. 50g., D. 100g.

Sultys L. 150g., D. 150 g

 

Daržovių sriuba L. 150 g. D. 200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 40 g., D. 40 g

Žuvies šnicelis L. 60 g., D. 80 g.

Virtos bulvės L. 40 g., D. 50 g.

Burokėlių salotos  L. 40 g., D. 40 g.

Vanduo su citrina L. 150 g., D. 150 g.

 

Žirnių – perlinių kruopų sriuba L. 150 g., D. 200g.

Viso grūdo ruginė duona L. 40 g., D. 40 g

Kiaulienos guliašas L. 50/50 g.,D. 60/60g.

Virti pilno grūdo makaronai L. 40 g., D. 50 g.

Pekino- pomidorų salotos su aliejaus padažu L. 40 g., D. 50g.

 

Barščių sriuba su pupelėmis ir šviežiais kopūstais L. 150 g., D. 200g.

Viso grūdo ruginė duona L. 40g., D. 40 g

Kepta paukštienos file L. 60 g., D. 80g.

Bulvių košė L. 40g., D. 50 g.

Troškinti žiediniai kopūstai L. 40g., D. 50 g.

Obuolių kompotas L. 150g., D. 150 g.

 

Agurkų sriuba su ryžiais L. 150 g., D. 200g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20g., D. 20 g.

Virtinukai su varške (kvietiniai speltų miltai, 9 %) L. 150 g., D. 200g.

Grietinė 30 %  L. 15, D. 20g.

 VAKARIENĖ:   VAKARIENĖ:   VAKARIENĖ:   VAKARIENĖ:   VAKARIENĖ: 

 

Salotos “Sanumėlis” L. 100 g.,D. 100 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 40 g., D. 40 g.

Melisų arbata L. 200 g., D. 200 g.

 

Bulvių kotletai su varške (varškė 9 %)  L. 100 g., D. 150 g.

Grietinė 30 %  L. 15., D. 20 g.

Vaisinė arbata L. 150 g., D. 150 g.

 

Kepti varškėčiai (kvietiniai speltų miltai) L. 100 g., D. 150g.

Uogienė L. 20 g., D. 20g.

Melisos arbata L. 150 g., D. 150 g.

 

Omletas su sūriu L. 88 g., D. 100g.

Žali žirneliai L. 50 g., D. 100g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D. 20 g

Juoda arbata su medumi L. 200g., D. 200 g.

 

Daržovių troškinys su dešrelėmis L. 100 g., D. 100g.

Agurkai L. 100g., D. 100 g.

Kefyras 2,5 % L. 200 g., D. 200 g.

Skip to content