Menu Close

2 valgiaraštis

 PIRMADIENIS  ANTRADIENIS  TREČIADIENIS  KETVIRTADIENIS  PENKTADIENIS
PUSRYČIAI:   PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:  PUSRYČIAI:
 

Biri grikių kruopų košė su morkomis ir svogūnais

L.150g., D.200 g.

Sviestas 82 % L. 5g., D. 10 g.

Melisos arbata su citrina L. 200g., D. 200 g.

11 val. Vaisiai 100 g.

 

Omletas L.80g., D.100 g.

Žali žirneliai L.50g., D.100 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D. 20 g.

Vaisinė arbata L.150g., D.150 g.

 

11 val. Vaisiai 100 g.

 

Skysta manų kruopų košė L.150g., D.200 g.

Uogienė L.15g., D.20 g.

Traputis su medumi L. 10/15 g., D. 10/15 g.

Juoda arbata L. 150 g., D. 150 g.

11 val. Vaisiai 100g.

 

Skryliai (kvietiniai speltų miltai) L.100 g., D. 150 g.

Grietinė 30 % L.15 g., D. 20 g.

Ramunėlių arbata (be cukraus) L.150 g., D.150 g.

 

11 val. Vaisiai100 g.

 

Penkių grūdų dribsnių košė L.150g., D. 200 g.

Uogienė L.15g., D. 20 g.

Kakava su pienu L.150g., D.150 g.

 

11 val. Vaisiai100 g.

 PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:  PIETŪS:

 

Ankštinių daržovių (ž. žirnelių) sriuba su bulvėmis L. 150g., D. 200 g.

Viso grūdo ruginė duona L .20 g., D. 20 g.

Kalakutienos guliašas L. 50/50g., D. 60/60 g.

Bulvių košė L. 40g., D. 50 g.

Pekino kopūstų salotos su agurkais L. 50g., D. 80 g.

 

 

Lietuviški šatibarščiai L.200/10 g., D. 200/10 g.

Virtos bulvės L. 50 g., D. 50 g.

Biržų kotletai (jautiena, kiauliena) L. 60g., D. 80 g.

Virti pilno grūdo makaronai L. 40 g., D. 50 g.

Ridikėlių salotos su morkomis ir obuoliais, bei grietine L. 50g., D. 50 g.

Sultys L. 150g., D. 150 g.

 

Agurkų sriuba su perlinėmis kruopomis L.150g., D.200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 40 g., D. 40 g.

Karališki balandėliai (kiauliena, kopūstai, ryžiai) L. 80g., D. 100 g.

Grietinės – pomidorų padažas L.15g., D. 20 g.

Virtos bulvės L. 40g., D. 50 g.

Pomidorai L. 50g., D. 100 g.

Šaldytų uogų kompotas L. 150g., D.  150 g.

 

Barsčių sriuba su pupelėmis ir šv. kopūstais L. 150 g., D. 200 g.

Viso gūdo ruginė duona L. 20 g., D. 20 g.

Troškinta paukštiena (šlaunelės) L. 50/20 g., D.

Bulvių košė L. 40 g.

Agurkai L. 40 g.

Bulvių plokštainis su paukštiena (šlaunelės) D.150 g.

Grietinės padažas D. 20 g.

 

Žirnių sriuba L.150g., D. 200 g.

Viso grūdo ruginė duona L. 20 g., D. 20 g.

Žuvie kepinukai L. 60g., D. 80 g.

Grietinės – pomidorų padažas L. 15g., D. 20 g.

Bulvių košė L. 40g., D. 50 g.

Mišrainė (burokėliai, bulvės, pupelės, agurkai) L. 50g., D. 50 g.

Vanduo su citrina L. 195/7 g., D. 197/7 g.

 VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ:  VAKARIENĖ:
 

Varškės spygliukai L.100g., D. 150 g.

Grietinė 30 % L.15g., D. 20 g.

Aviečių arbata su medumi L. 150 g., D. 150 g.

 

Bulviniai piršteliai su varške (varškė 9 %) L.150g., .D. 200 g.

Grietinė 30 % L.15g., D. 20 g.

Kakava su pienu L/150g., D/150 g.

 

Blyneliai L. 100 g., D.150 g.

Uogienė L. 15 g., D. 20 g.

Pienas 2,5 % L. 150 g., D.150 g.

 

Lietiniai su varške (kvietiniai speltų miltai, varškė 9 %) L.100 g., D. 120 g.

Saldus grietinės padažas L/10 g., D. 10 g.

Čiobrelių arbata (be cukraus) L. 150 g., D. 150 g.

 

Varškės apkepas L.150g., D.200 g.

Saldus grietinės padažas L.15g., D.20 g.

Čiobrelių arbata su citrina L.150g., D. 150 g.

Skip to content